Onze diensten

Website

Voor een moderne ondernemer 'mag' een professionele website niet meer ontbreken. Internet als medium biedt u vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met uw huidige klanten te verstevigen.

Webshop

Wilt u een professionele webshop laten maken? Wij ontwikkelen webshops om met als doel de verkoopcijfers te verhogen. Ook al bent u een kleine ondernemer, wij zorgen dat de webshop op maat is voor u en uw onderneming.

Mobile

Iedereen zit tegenwoordig via de mobiele telefoon op internet, de cijfers liegen hier niet over. Het is daarom voor u als klant belangrijk om hier op in te spelen en middels deze weg u klanten te bereiken.

SocialMedia

Heeft u ook het idee dat u "iets" met socialmedia in uw organisatie moet? Heeft u alleen geen idee wat bij u organisatie past? Dan bieden wij u een passende oplossing en stellen voor u een socialmedia plan op.

CMS

Bij Reinos.nl wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het diverse CMS pakketten (ExpressionEngine, Drupal, Wordpress, Craft, Statamic, OpenCart, Magento etc). Een vraag, wij beantwoorden deze graag voor u.

SEO

SEO, een onmisbare kracht om uw identiteit nog sterker en bekender te maken. Middels een analyse kunnen we gaan bepalen hoe we uw identiteit "nog" beter kunnen profileren in de markt.