Reinos.nl Internet Media

Brengt next-level internetoplossingen met de ontwikkeling van add-ons, maatwerk op basis van PHP (backend) of Javascript (frontend) en strakke websites.

Add-Ons

De add-ons die Reinos.nl ontwikkelt voor ExpressionEngine maken de bouw van je eigen website makkelijker. Het scheelt je tijd, want met een add-on van Reinos.nl heb je binnen no-time het onderdeel waar je naar op zoek bent geïmplementeerd.
Webdevelopers die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een Google Maps module of een content editor kunnen bij Reinos.nl terecht. Met deze technische ondersteuning heb je de website strak voor elkaar.

Bekijk onze add-ons

Implementatie

Reinos.nl helpt bij complexe technische vraagstukken van je website. Heb je een vastloper of is het net niet ingericht zoals je eigenlijk wil? Dan kijken we graag met je mee! We zoeken uit of een bestaande add-on oplossing biedt of dat we het moeten zoeken in een stuk maatwerk op basis van PHP (backend) of Javascript (frontend).

Dus pieker niet langer en neem contact met ons op, dan helpen we je jouw website compleet te maken.

Website

Naast de technische ontwikkelkunsten van Reinos.nl, verzorgen wij ook met veel plezier complete websites. In de gesprekken die we met elkaar hebben komen we erachter wat voor soort website het beste past. Dit kan van een simpel digitaal visitekaartje tot een uitgebreide professionele website zijn. We houden rekening met de huisstijl en zorgen dat de website past bij deze tijd.

Het CMS (ExpressionEngine) dat wij gebruiken is eenvoudig en we leggen je stapsgewijs uit hoe je zelf de content op je website kunt beheren. Kom je er niet uit, heb je extra hulp nodig of wil je het ons laten doen? Dat kan zeker! Je kunt ons na oplevering van de website altijd bereiken voor een vraag of de content van de site door ons laten schrijven.

Over ons

Reinos.nl is het internetbedrijf van Rein de Vries. Letterlijk op de zolderkamer begonnen met ontdekken wat het internet te bieden heeft en onder andere geïnspireerd door veel te gamen. Wat zit er achter die gamewereld, hoe staan we met elkaar in verbinding?

Na de opleiding mulitmedia design op het Grafisch Lyceum is Reinos.nl doorgegroeid naar een bedrijf dat next level oplossingen biedt voor add-ons, implementatie van deze add-ons en websites.

Op zoek naar een add-on voor Expression Engine? Of heb je hulp nodig voor de implementatie hiervan? Wij helpen je graag! Ook voor een complete website of een simpel digitaal visitekaartje staan we voor je klaar.

Contact ons

Bring it next level

Bent u op zoek naar een technische oplossing? Neem dan vrijblijvend contact op, om te ontdekken wat Reinos.nl voor u kan betekenen. Bel naar 06 14 15 83 22 of mail naar info@reinos.nl.